Drahá sestro
Anotace: chtěl bych s tebou zase někdy do lesa
poslouchám, kde vítr udal směr kouři skrz prsty dlaně jedné ruky netleské
přesně tam se obracím
do šíře absurdna vyrážet zlaté mince
abychom byli někdy s mámou hodně bohatí
a mezitím, co nás sleduješ, abys nás mohl po cestě zpátky přepadnout a všechno nám ukrást
rybaříme s otcem u Lipna a užíváme slunečný den
už třetí rok
živoříme v harmonii bez nutnosti přerážet zplihlé vlasy octem
kyselé jako rajský déšť za dob zloby hospodinovy
stačí otočit klíčem a nastartovat Tatru
bzučením oranžové barvy dostat se z paruky ven
já chtěl bych jít všem příkladem
po velké vodě
a sbírat houby
s mojí milovanou
sestrou.
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)