Pre živých
Napriek tomu že ešte mám srdce
som rád sám
a každý kto nie je so mnou
vyhral v lotérii
pretože som ho určite minul
len o jeden dotyk
bolím
som najhoršia rakovina
na ktorú liek nemusia tajiť
pretože ho nikdy nevynájdu
nemám totiž záchytné body
a mením nálady
podľa hodu kockami
bez prípravy a inkubačnej doby
som život
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, Iva Husárková, Philogyny1
Komentáře (1)
Komentujících (1)