Spaní není už půl roku,
síly zbývá aspoň trochu.
Bude brzy při spaní,
nebo po mém vypsání.
Pesimismus pohlcuje,
dušičku hned zatracuje.
Energie všude schází,
smysl mi tu nedochází.
Světlo divné stíny hází,
svět matnosti v lázních.
V posteli se vytrácím
čistá mysl ztrácí.
Stejně jako opilost,
vezme mě na nemilost.
Trocha spánku neuškodí,
nové já se opět zrodí.
Pozvi spánek na večeři
nabídni mu básně svoje
poleká se, neuvěří
ty rušivé nepokoje
odežene od tvých dveří...
09.06.2018 08:10:32 | Kapka