Kolem sedmé zapnu bednu, do křesla si před ní sednu,musím přece vidět zprávy, i když asi škodí zdraví,vztekati se denně.
,,Kde si Babiš staví hnízdo, o kolik se zdraží jídlo,
prohra českých fotbalistů, vzkaz islámských teroristů,
co tweetuje Bílý dům všem Severním Korejcům.
Kdy dálnici DX spustí, čím zaplatit jezy v Ústí,
o výstavě na Hradě, o chovu ryb v přehradě,
co sežralo vinice, kdo, co trápí silnice a další.
To byl stručný přehled dnešního dění. Dobrý večer."
Na Novu však přepnu záhy, vždyť začínaj seriály,
IQ moje prudce padá, já mám ale strašně ráda
,,Kriminálku v Zahradě".
,,Lásko moje, miluju tě, do postele vlezme chutě,
nebojme se bude střih, záběr na padající sníh."
Potom dvě, tři reklamy na polévky jak od mámy.
A už zase nám děj běží, na zemi tu kdosi leží,
to je přece ,,Mrtvý muž", co ho hraje Aleš Skruž,
já však vím, že v příštím díle, bude zase běhat čile.
Tvůrci seriálu prozradili, že nechají postavu A.S. ožít.
Už je hodně po půlnoci a já musím bez pomoci,
doplazit se k posteli, dneska už je pondělí.
Ráno vstávat do práce, není žádná legrace,
tak dobrou noc.