UMÍŠ
Anotace: Zveršované lamentace mého otce k mé osobě
Umíš zabít králíka a řídit kamion
Vyhonit si pindika navštívils Albion
Umíš pivo exovat a porazit strom
Jinak ale v životě jsi do police hrom
Umíš pálit za sebou mosty i vesnice
Z problémů se vykecat to už je tradice
Umíš odříkat otčenáš a víš kde teče Hron
Jinak ale v životě jsi v porcelánu slon
Umíš trávu na seno pokosit a vymalovat byt
Ale měl by ses naučit jak ve svym věku žít
Devatero řemesel bída je desátá
Nic pořádnýho neumíš jsi případ pro kata
Přečteno 436x
Tipy 15
Poslední tipující: Loveless, ARTeFakty X. Múzy, Frr, Now, Tlachapoud, piťura, Iva Husárková, Amonasr, Anděl, Jort
Komentáře (12)
Komentujících (6)