Píseň bezdomovce
Anotace: ..alespoň to! J.C.s
Tak auto drahé ob rok měň
až sousedi by oněměli
falešnou vždy sklidíš žeň,
též golf můžeš hrát o neděli
zadržen než skončíš v celi,
já však jeden cíl bych měl
a mnozí by mně záviděli
- lehnout si někdy na postel
Snad na frajera chceš si hrát
šperky zlaté by se skvěly,
či klobouk na stranu si dát
a zpěv vyloudit neumělý
pak ženy by se otáčely
že nevíš co bys ještě chtěl,
vždy zdát se budeš podezřelý,
- to já bych si leh na postel
Ten archivní jen pije vína,
kaviár snídá bez bontonu,
onen zas přání mívá jiná
a děvčata si vodí domů
i kameru si zapne k tomu,
tak tohle bych fakt nemusel
a že chlap jsem. U sta hromů
nechte mě lehnout na postel!
Komentáře (8)
Komentujících (8)