Líbám tě do vlasů
Tobě to hrozně vadí
Já na to seru
Líbám tě do vlasů
--------------------------------
Chápu tvůj svět
Pohřbíváš hraboše
Na cestě nalezenýho
Vršíš hlínu pointou
Přece se nebudu dívat jak mi ho
Kouří obluda
Víc pro tebe udělat nemůžu
Dodáš něžně k němu
A pak
Čteš mi myšlenku zabodneš tam klacík
Chápeš můj svět