.
občas tě vyvolám
ze svých vzpomínek
a kradu si tě do snů
zrovna dnes v noci
plavili jsme stejnou řeku
stejnou řeku času, do dříve
tak důvěrně známých hříchů
pak vrátila se zpátky
naše osamělost
a rozkymácela nám loď
ne, neutečeme tomu
tys překročil břeh
na druhé straně
zatímco já pluji dál
a vlastně nevím proč
a vlastně nevím kam
a tak
občas tě vyvolám
ze svých vzpomínek
a kradu si tě do snů
to je to jediné
co po tobě mám
... že občas taky nevím proč a nevím kam:)
17.06.2018 10:59:13 | Ragnell
neuteceme ... vsak smime vrustat ... ve splynuti zustat ... a znovu se, svete rozletime ... navzdy o sobe dobre vime ...usmev.z
17.06.2018 10:43:04 | zdenka
nejvíc před spaním myslím na blízké na druhém břehu vybavuju si jejich úsměv objetí... a tehdy mi není zima :-))
17.06.2018 09:54:45 | Iva Husárková