Vlastenecká
Anotace: Můj osobní myšlenkový pochod, který vychází z faktů a událostí kolem mé osoby a společnosti.
Jedu tramvají a koukám před sebe,
Kdopak si češství ukradl pro svoje?
Nastupuje muslimka, v černém šátku
A tahle muslimka, má českou matku?
Ó český lve, komu tě prodali,
Lidem nebezpečným azyl tu podali.
Kdypak k nám přijedou blaničtí rytíři
Vykoupit nás z té hrozné představy?
Ty svatý Václave, vévodo český
Pohled na vlastizrádce, není moc hezký
Zvrácená levice a neznalost dějin
Posílá náš národ, do hrůzných ruin!
K čemu to povede, míchání kultur
Z dívek českých nezbude nic
Říkaly to ve škole i Eržika s Bertou
Že cikánů je mnohem víc.
Ne, nepodlehnu nikdy multi kultu
Musíme zavést radikální utrum!
Tužby mé jak obhostit?
Zrádce z republiky vyhostit
Komentáře (0)