Dokud Ti slova nenechají spát
Slova, co chcou venku se o úspěchy prát
Slova na papíru, co mají svou vlastní sílu
Slova, co nevychází z úst
Slova, co v srdcích ukryta jsou
Slova, co stojí za to
aby svět svůj objevila
byť by jen k jedinému člověku promluvila
…
Dokud Ti slova nenechají spát
Život je v Tobě
a Ty
buď tomu rád
♥
JSJ...na začátku básně první slova mi pronikly k srdci. někdy to tak mám. protože já to tak mám. slova mi nedají spát. překonávám nutkání vstát a jít psát. a tak se vnitřně balím do pocitů nicoty. nesnáším poslední dobou noci. bojím se jich.*ST*
21.06.2018 07:51:31 | Anděl