NÁVRATY
základny kolem nás i v nás
platformy pro přežití
pro příští návraty
z průzkumných cest
do jiných prostorů
které si po čichu i hmatu
postupně kolíkujem
dovednost trefit zpět
ke svým pevným bodům
dokud s námi jsou
dokud je svedeme ochraňovat
dokud i ony chrání nás
přelstít dokáže i čas
Praha, 20.6.2018
https://www.youtube.com/watch?v=IT_vMQBWf4s
Ami - vítám Tě doma. odpočatý, nabitý dojmy. a trochu melancholický. ano, tak to bývá. návraty. pro někoho kdo se vrací melancholie či radost že je doma, pro toho kdo čeká na návrat to samé. je to zvláštní. pokud člověk čeká, představuje si co ten druhý asi dělá, kde je. a zpravidla mylně. já se moc těším na Tvé básně. Dojmy, Tvá slova,ono pokud se člověk vrátí a zjistí neměnný stav jako byl před odjezdem, možná přijde úleva. ono totiž nečekané události - o ty nikdo moc nestojí. já jsem moc ráda že jsi v pořádku zpět. a těším se. **ST** (smozřejmě se vyhýbám politice. tam je ale vlastně taky neměnný stav. debilita, povýšenost, amoralita,absurdita..zkrátka to stojí za ještě větší hovno než to stálo)
21.06.2018 07:44:57 | Anděl
Děkuji, Anděli - návraty vytvářejí domov. Nejen nám a nejen v nás... :-)
22.06.2018 18:39:36 | Amonasr