TÍSEŇ
Anotace: Ta, co decimuje stáda
Občas na mě padá tíseň
Ta co decimuje stáda
Tak si zpívám tuhle píseň
Ohnout a narovnat záda
Touhy vyřvat do polštáře
Od malička to se stává
Každej sám sobě je lhářem
Falešnou naději dává
Od kolíbky po hřbitovy
Hledáme domov a Lásku
Odhodlaní umřít pro ni
Hrajeme jen hloupou frašku
Nejsou důležitý city
Bez ceny jsou naše těla
To je dotek reality
Nepřijemná pravda celá
Přečteno 391x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, jvacl, Tzarga, JSJ, piťura, Amonasr, Jort, Fany, Ruda Štola, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)