♥~To byl ale sen

♥~To byl ale sen

Anotace: ***---***---***

~~~*~~~

Večer dá tmu na trakaře
tmu jak inkoust z kalamáře
na ní hvězd a luny záře
hlavu dáme pod polštáře.
Až k ránu,jak se noc už páře
kohout kokrhá na dvoře,
otevřeme okna,dveře
hned obejme nás slunce záře.

A potom 
podle kalendáře
v zimě,v létě či na jaře
na saních jak na kočáře
zajedeme k tajné hoře.
Tu horu v úctě a pokoře
prosíme,
otevře se neotevře?
S vrzáním jak staré dveře
skála se nám pootevře
poklady jsou jak 
v almaře.

Už nesu poklad v zástěře
a ten kohout na dvoře
zase krákoře.
Pak pobíhám po dvoře
hledám kuře 
v komoře
vítr mraky rozpáře
a z nebe padaj trakaře.

Už je bílý den,
Páni.
To byl ale sen.

~~~*~~~
Autor Květka Š., 25.06.2018
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí