Anotace: ***z citátu zrodilo se přání ve verších***
***
Kde milost otevře svou náruč lehkosti bytí
tam nový den vítá jiskřivou vůní radosti lidského života plného rozlehlým
dobrodružstvím
***
***
Ó milosti, milosti
otevři svou náruč
plutím časem bez zlosti
svěže, lehce, v lásce kvést
ve vůni lip
v šumění stromů
Ó milosti, milosti
obejmi mě celou
žít život s lehkostí
medově, něžně, v odrazu hvězd
v tichu ryb
vrať mě k sobě domů
***
Sice nevím od kdy si mi začala říkat milosti, ale když o to tak stojíš tak já tě obejmu no ....plesk....jáááááu ...teda ta sedla princezno....
sem to asi špatně pochopil že ?
26.06.2018 21:43:00 | klaun
Klauníku, díky za tvé laškovaní...ty jsi šašek počmáraný ne milost.
Krásný den
27.06.2018 07:28:50 | Šípková Růženka
Tobě taky Růženko :-)
27.06.2018 07:30:02 | klaun
:-) něžná modlitbička, Růženko :-)! ST
26.06.2018 09:35:10 | Fany
Děkuji Fanynko. Budu se k ní vracet a modlit před spaním a ranním probuzením.
26.06.2018 09:51:10 | Šípková Růženka