Dotkni se bříškem prstu mého
a zavři oči
Roztočí
se paprsky mé lásky
a obléknou Tě do tepla mého srdce
Až nastavíš dlaně do nového dne
budou hřát každé naše přání
a ve Tvé dlani zabydlí se má,
něžná, milující, laskavá
Sroste s Tvou v nové zítra
a My?
Půjdeme po kolejích dní
Jako jedna bytost
Ve štěstí
Tam, kde bydlí čistota, láska, dobrota
Půjdem směrem naší čáry života
Úžasné obraty!
27.06.2018 19:33:31 | Lucid Alien Jeer