Modrá hladina
ta fotka si sluší
ruce do klína
jenom teskno v duši
uslyšet racků křik
cítit vlaho vát
sát citrusový střik
mráčky sledovat
v slaném písku brouzdání
na hladině spočinout
ve vlnách pak houpání
toulat se zas krajinou
borovic s bílými městy
Moje touha sladkobolná
k moři daleké jsou cesty
budu zase bosa, volná?
Taky se Kapičko milá už moc těším k moři, k oceánu. Léto a prázdniny už jsou na dosah k naplnění našich snů...být volní na cestě daleké.
Hezké. ST*
27.06.2018 09:45:14 | Šípková Růženka