V rytmu bubnů
v rytmu bubnů
tančím na střeše světa
bosa
zápěstí plná
hadích náramků
chřestí
jako ocas kobry
řeka plná vína pode mnou
osvěží tvoje oči
nesmyje však
můj obraz za nimi
nedívej se
když svlékám kůži donaha
nech mne vířit
všude kolem
tebe
v dunivém rytmu
bubnů
nahou
Přečteno 286x
Tipy 16
Poslední tipující: zelená víla, Amonasr, Jort, Kapka, bogen, Malá mořská víla, Frr
Komentáře (8)
Komentujících (5)