Ráno
kecky
pleskají o dláždění chodníku
nad hlavou se mi pohupuje
muchomůrka červená
v srdci zní
hungry heart od Bruce Springsteena
ptáci mají vlastní songy
pláče na ně nebe
a jsou šťastní
z okna náklaďáku
na mne mává rozesmátý řidič
mávnu na něj s nadějí
že mne vezme s sebou
odjedeme až
na kraj
světa
Přečteno 330x
Tipy 13
Poslední tipující: zelená víla, Iva Husárková, Amonasr, Jort, Šípková Růženka, Akyš, Frr
Komentáře (5)
Komentujících (4)