Jdu SAMA
ne osamocena
prostě jen tak
SAMA se SEBOU
a s tou holkou
co ji zase poznávám
a koukám na ni
a ptám se...
"Kde jsi byla?"
tak dlouho jsem byla odloučena od Tebe
chyběl mi Tvůj smích
radost
život
a
vše
co je v Tobě
už Tě nikdy neopustím
...a tak jsem ji vzala za ruku
a společně jsme odešly k sobě
♥♥
nádherný a pravdivý,bolestný a potřebný ..přidávám mezi moje oblíbený-nedávno jsem ji taky chytala a konečně chytla :)
10.07.2018 12:15:32 | život je pes