pár slov a tnou přímo do srdce...
a ti, co ještě nejsou anděli, vědí, že se potkají... a ti, co již jsou je hlídají z toho místa, kde se potkají... třeba je to pitomost, ale já tomu věřím... a vím... děkuju za tento text...
29.06.2018 23:41:29 | zelená víla