mlha padla
do vlasů
vánek
hladí po tváři
ukazováčkem
sjíždím po spánku
zamiloval jsem se
do konečků copánku
oddechuješ
pravidelně stoupá hruď
mám na jazyku
. . . lásko už se vzbuď
hledím
němým úžasem
na spícího anděla
jsi jako rozhledna
nabízíš výhled
krásu kraje
zákoutí
duši hřeje
modré rty
voní
chutnají
po borůvkách