Poslední zkouškové odešlo švihem,
je čas se namazat, nejlépe lihem.
A s objednanou pizzou kecat,
o zkouškách co byly si zaremcat.
Další však nadejdou náhle,
nebudou krátké, pouze táhlé
Pořád však pohodu na srdci mít.
s každým si pokecat, a taky žít.
Možnosti pracovní vzít hrdě k srdci,
Ať peníze proudem mohou téci.
A trochu piva je k tomu žvanci,
nejsme pak lenoši a ani psanci.
Zkoušky tak nekončí,
s nimi se neloučím.
Hráč jménem strach navždy já vyloučím,
to jsem já živote, to já ti poroučím!