Anotace: ...
Oblečena do vůně od tebe
celý den hladí
objímá
Dík tomu zažívá nebe
nic nevadí
jiné nevnímá
Těší se na vůni tvou
nabere ji do dlaní
ochutná
Přivonění je hrou
pod pás se sklání
pokoutná
Chtěla by míchat vůně
šejkrem těl
volný ring
Vypij mě douškem v lůně
to by být měl
long drink