...někdy je to tak nejlepší...
01.07.2018 20:08:09 | Philogyny1
ano Svati.....sedala jsem dříve do skříně. šatní..je tam moc hezky. voněly tam většinou tátovy saka od cigaret z hospody, kde proseděl většinu času u karet....tu vůni cítím dodnes...děkuji za připomenutí.
02.07.2018 06:30:00 | Anděl