Hvězdáři Jorte:-)musím to napsat- nedá se nic dělat...neubráním se - já Tě prostě miluju!**ST**
02.07.2018 07:18:33 | Anděl
Připomenul jsi mi...manžel kydsi zabil králíka na neděli. Frýda byla malé štěňátko. Strčil jí ho pod nos, ona se zakousla a nechtěla pustit.
Malá šelma. Vyhodila jsem hrdě na fb. Všimli si všeci. Nejvíce šílely vegetariánky. Asi měly hlad. Nakonec mi jedna napsala, že doufá, že chcípnu...
01.07.2018 19:57:08 | Philogyny1