Někdy se ve mně sebere zlost
jen tak
neobutá
vyběhne ven
a už se nevrátí…
Chvíli sedím u postele
čekám
co kdyby...
Pak celej den prochodím
myslím
vzpomínám
byl jsem všude ?
Ale když se vrátím
něco mi chybí
je to divný
jako by ubylo kus mě
Svalím se na postel
a udělám si pořádek v hlavě
vzpomínky
myšlenky
otevřu ústa
pustím je ven
Jedna však zůstává
ta na tebe
otočím se na bok
třeba
třeba vypadne
Všechno ve mně usne
Všechno, jen já ne…