na nebeskou louku
popadaly hvězdy
na houpací křeslo
na pískoviště
na dřevěnou houpačku
na pohozené srdce
kde je snílek
z houpacího křesla?
kde jsou vojáčci
z pískoviště?
kde je smích
z dětské houpačky?
kde je
láska?
žádné oči
k pláči
žádná ústa
k smíchu
jen hrobové ticho
přestaň mi říkat
že to bude dobré
nejsem malá holka
tak už na mně konečně zařvi
ty blázne!
ještě věříš
v dobro?!
Věřím... někdy se skrývá, i na odiv bývá, když mě zlo zdolá, potkám ho znova...
05.07.2018 09:29:13 | Kapka
Heleď dělám to strašně ale strašně nerad a pod nátlakem
ÚÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVĚŘÍMVDOBROÁÁÁÁÁÁÁÁ
05.07.2018 00:18:18 | klaun
dobro existuje - sama jsi toho důkazem :-))
04.07.2018 10:03:16 | Iva Husárková
Iví- děkuji Ti moc křepeličko!
05.07.2018 14:22:21 | Anděl
chovejte křepelky!!! křepelčí vejce do každé rodiny!!! JUCH!!! :-)) děkuji Andělko :-))
17.07.2018 11:38:51 | Iva Husárková