Snad ?
kdyby jazyk můj
uměl tolik slov
co má kapek mrak
příliv bouře
bezejmenného oceánu
udeřil by do tváře
pokrytectví
kamufláže
bodavých slov
mlčení?
azyl vlídnosti
by srdce poskytlo
bez předstírání
lásky
snad
Přečteno 343x
Tipy 12
Poslední tipující: Kapka, Amonasr, Jort, Timy1123, Nikita44, Frr, knihomolka
Komentáře (3)
Komentujících (3)