xx Fotbalová xx

xx Fotbalová xx

Anotace: -----ooo----

xx FOTBAL xx

Zelená je tráva 
a fotbal to je hra
v jedné písni se to zpívá,
la,la,la,la,lalala.
Ten kulatý nesmysl
je černobílý míč
někdo do něj řádně kopne
a ten míč je pryč.

Když míč letí do brány 
a mine brankáře
někdo křičí góól,góóól
a jiným je do pláče.
Pár hvizdošů s píšťaličkou
kolem té trávy běhává
a některý si s praporkem 
jako malý kluk
sem a tam zamává.
A ofsajd,fauly,desítky
na to je přísný pan rozhodčí
kartičkou pak zamává
hráč ten se nerozbrečí.
Jen se mračí,on nic
on muzikant
anebo snad simulant?

To k fotbalu přece patří
karta žlutá,červená
a gól,tak soupeřům to natři,
devadesát minut,konečná.
Dál zelená je tráva
a na ní pár bílých čar
fotbal to je pro fanoušky
„Černobílý DAR“

~~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 06.07.2018
Přečteno 198x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí