vločka
vždycky slétneš jako plátek růže
bílé a něžné jako sníh
spolu s tebou světelný kužel
jenž pozvolna mizí
až kdesi
v oblacích
uvnitř mne mír jistota
a klid
jako tenkrát poprvé
kdy odešla duše
milované
-
-
-
přišla smrt
život přestal být
hrou
na schovávanou
zbavení
jistot
pozemských
ponechme masky
šarlatánům
na uvítanou
začněme žít
Přečteno 339x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, Jort, danaska, odnikud, střelkyně1, Anděl, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)