Hledala jsem
na pobřeží snů
Tvůj úsměv
mezi kamínky slov
rozsypaných
za svítání
Hledala jsem
až do posledních dnů
Tvou lásku
mezi kapkami slz
co napršely
do mých dlaní
když kapou Ti slzy do dlaní...zvláštní... nevím jestli jsi to postřehla,ale lechtají...:-)
Hold to je život cukr(úsměv) a sůl(pláč) aby nám chutnal.
Navíc u Vás žen,nikdy nepoznám jestli pláčete štěstím nebo žalem...
02.08.2018 22:37:05 | Danger
Někdy je to těžké rozeznat, ale třeba u mě je to většinou od smíchu:-))
03.08.2018 08:31:32 | Nikita44
Těžko se píšou slova pod takový dílko
vždycky mi vytane na mysli zda je vůbec vhodné použít slovo krásné
Ano je to krásně napsané, slova nejsou jen slova. Tvoří příběh
dávají hlubší smysl. Ale jak může být krásné něco co je zároveň smutné?
Potkávají se tu dvě roviny a co teď s tím.
Klaunský nos si nasadím
a na housličky budu hrát,
dokud se nezačneš usmívat
a věř mi že neznám ani jednu notu
ten skřípot mi brzy sroluje botu
a kvítek z klopy uteče mi k tobě
do dlaně
a bude se alespoň doufám chovat vybraně :-)
08.07.2018 20:08:25 | klaun