"chmíří" oprav si, (chmýří) ;-)
Píšeš zajímavě, trochu záhadně, málo o sobě prozrazuješ napřímo...
Ty rohy mi připomněly... moje dcera tento týden psala do školy za úkol báseň o noční můře a uzavřela ji, že pošle svou noční můru do rohu bez rohu. Je to nelogické a přitom geniální. Protože nic negativního nemá člověk posílat dál, ale má to přetvořit v něco pozitivního nebo neutrálního, aby to už nikde neškodilo... ;-) Roh jako symbol toho, že někdo někoho tlačí nebo zahání do rohu, a tím mu znemožňuje další útěk, prostor pro rozhodnutí... a když roh nemá roh, je to úžasné... zatlačované, odmítané má vlastně pořád šanci... na zlepšení... protože nezbývá jen prostor pro "škodit" ;-)
04.03.2007 22:33:00 | Levandule