pod závojem zastavení
kosiště smrti na parapetu
praská struna za strunou
kolikáté je to již zastavení
stromy zimou kvílí
pláčí mízu
k uzardění
zatímco lidská rasa lhostejní
a mlčí
pláče jíní
nám přeci ... slzy nepřísluší
vítězství našim
zbraním
.
.
.
pod lehkým závojem
žena v černém
třpyt slzí
nevyslovené
zajíká se v ní
kamení
mlčí
kdo porozumí těm očím
těm očím
pod závojem
.
.
.
všanc vydá
vlastní
svědomí
.
.
.
praská struna za strunou
flamenco zní
nocí
kolikáté je to již zastavení
rudá s modrou
v opojení
nerozlučně
k sobě
patří
parketem
tančí
kdo porozumí těm očím
těm očím
pod závojem
.
.
.
soucitným
shovívavým
Přečteno 285x
Tipy 13
Poslední tipující: Philogyny1, Jort, Amonasr, Kapka, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)