Anotace: Pro trochu pocitů,
Pro trochu pocitů,
z lahve lží s chutí si přihnu.
V duši chlad severní,
a přesto když Ty jsi tu,
cítím, že jihnu.
I když smím na Tebe myslet jen potají,
nevadí, že se ty mé kry v Tvém teple roztají.
Pro trochu pocitů,
skládám i básně,
že přes svou slepotu,
vidím vše jasně.