krásná
jako Rybana
jazyku lahodí
víc než bílá pěna
krásná
jako západ slunce nad Boubínem
pravdu hledá
ve sklenici s vínem
krásná
jako hladina rybníka
nejen na jaře v každém muži
spouští budíka
krásná něžná
připadá mi jako
z nebe padající
sněhová vločka