jsem
blondýna
a co?
líbí se mi blond !
že jsem blbá?
možná pro někoho
pro jiné
vražedná kombinace
blond vlasů
pevných ňader
oblého zadku
a umím
zpívat
no – trochu
a – mračit se
taky dát přes hubu
a dobře střílet
na terč
že jsem naivní?
někdy ráda
jindy
se snažím přes všechno zlé přenést
s úsměvem
*******************************
Dám si na tě velký bacha
než-li příjde velká řacha
a na tváři rozjasní se růměnec pěti prstíků
s dovětkem to máš za svou drzost nenechavý klauníku :-)
16.07.2018 06:46:26 | klaun
Rozesmála jsi mě. Taky pořád zpívám, vnučce v kočárku. Ta ještě neumí utíkat... :)
13.07.2018 17:46:13 | Philogyny1