Cítím moře
"Cítím moře"
řekl
Začínala noc
Šli jsme cestou od nádraží
vzduchem hřměl smutek
prázdných hnízd
a utopených ptáků
Byl to jeden z těch večerů
kdy padají medúzy
Špička mého deštníku
rozdírala nebe
"Byl jsem v patnáctém století"
řekl
Byla tma
Šli jsme kolem rozbořené továrny
U cesty stála židle
Hořela
a její plamen zaháněl noc
Možná
že se v tu chvíli
rozběhl čas opačným směrem
A já mlčel
Vždyť on ví
že jsem tam byl s ním
Přečteno 720x
Tipy 34
Poslední tipující: Pettie, Martin Kredba, kozorožka, neptolius, Jan Kacíř, mkinka, Akrij8, Krahujec, annav, zdenka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)