Anotace: ***
Tvoříme spolu obrazce
jsi lidskou jednotou
život si zahrává v mozaice
můžeš být tím nebo tou
Všichni jsme si podobní
barvy se spojí v bílou
i když jsme blízce vzdálení
plyneme danou dobou
Tvoříme spolu obrazce
spojení v jeden celek
radost i smutek v mozaice
na život nalézt všelék
moc hezky poskládaná mozaika...teda básnička
povedla se ti :-)
16.07.2018 06:17:08 | klaun