vypadá to že na nebi je stejná sranda jako na Zemi... hopky hopky kozí bobky vyhaslý sopky vykradači hrobky... věděli jste že zdravé jsou i z višňí STopky?
16.07.2018 10:57:30 | Iva Husárková
Hvězdáři Jorte...to je tak..tak úžasný........klidný. já děkuju, že jsem mohla číst....*ST*
16.07.2018 10:38:12 | Anděl
Mne nahoru vytahujou vlastní nohy. Výtahům nevěřím, jsou rodu mužského a dělaj si, co chtěj... :)
16.07.2018 07:59:24 | Philogyny1
na hašiš zapomeň a pust mě k tomu
opravím výtah celému domu
hej rúúúúúúúúúúú...plesk
tak šachta je v cajku , letmo jsem jí prohlíd , ale prosím vy to nezkoušejte, já jsem prof...esio..nál.... jéjda to je hvězdiček ...
16.07.2018 06:11:39 | klaun
My máme sice funkční výtah, ale dostala jsem ho od domácího zakázanej používat. Prej by jinak platil větší poplatky nebo co. Jednou jsem byla nějak indisponovaná a nebyla jsem si úplně jistá, že se do těch schodů vyškrábu, tak jsem tím výtahem jela. A hned druhej den mě odchytla sousedka, taková starší paní, s tím, že nevěděla, že tím výtahem taky jezdím...podotýkám, že to bylo v noci...ale velký bratr je úplně všude a evidentně nikdy nespí...hned mi to naskočilo u tý poslední sloky :)
15.07.2018 21:57:19 | odnikud