nechat se sluncem nachytat
mraky se polednem tetelí
úprkem k vodě pospíchat
pivo studené
voda ohřátá
bouřka se žene
větrem do zlata
stříbří hladinu
poryvy stromů
liják ve stínu
poklusem pod střechu metelím
úprkem domů
Hezká pocitovka...říkám, dokud mám zdravé nohy, žiju...protože můžu jít, kam chci...
A to je někdy štěstí. :)
18.07.2018 16:15:09 | Philogyny1