Větev
Větve zelená
co vítr s ní potácí.
Ve světě ztracená,
svou podstatu neztrácí.
Je součástí jednoho stromu,
ten roste v lese.
Vše slouží k tomu,
Ať poselství života do dáli nese.
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)