svět je náš
I kdybych chtěl,
tak dám Ti však já tolik,
jen miluji Tě,
chci jen říct mám Tě.........
jsi má a mám tě rád,
kouzlíš na neby ty krásy,
chci jen řčíct mám Tě rád,
A já bloudím pouští,
hledám Tě lasko má,
jsi schovaná v neby či ........... ,
jen to má duše tuší,
ale jsi jen má a proto chci Ti psát,
jedna dva tři tak to začíná,
jedna dva pět takto končí
Komentáře (0)