Anotace: V duši jsem cítila úplnou hořkost, prázdnotu, stáří, bezmoc,... a napsala jsem tuto báseň... Duše má mi připadá zcela pohřbená...
Skláním se tiše před krásou Tvé básně a smutkem dotýkám se svatyně, v níž, smrtelně raněna, spočíváš...a světlem propůjčeným ze svých budoucích dnů zkouším odemknout Tvé ebenové lože.. Prosím, naznač, zda ještě dýcháš...zda věříš...zda Tvá duše nebloudí, navždy ztracena...
14.04.2007 13:55:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč
..no...podle slov to muselo být dost smutný...
...takové básně mám taky schované...
..moc hezky napsané...
23.02.2007 08:49:00 | Teri Jane