Někdy nemoudré je chtít od všeho víc
Anotace: Pokus o písničku
.
Večer hladíš její stín
za záclonou skryt před zraky světa
hladíš, toužíš, tajíš splín
kráčí s tebou nevyřčená věta
Je ti líto, co se stalo
co bylo víc a co zas málo
co bylo málo, chtěl bys víc
proč máš být ten hloupý z Nemanic
Večer bloudíš pamětí
s vděkem za všechno, co ti život dal
bloudíš, hledáš, co ty s tím
v zádech jen ta nevyřčená věta
Je ti líto, co se stalo
co bylo víc a co zas málo
co bylo málo, chtěl bys víc
proč máš být ten hloupý z Nemanic
Večer sníváš ve světle svíc
temný stín na všech plátnech světa
jen sníváš, hledáš, jak to říct´
s tebou jen ta nevyřčená věta
Je ti líto, co se stalo
co bylo víc a co zas málo
co bylo málo, chtěl bys víc
proč máš být ten hloupý z Nemanic
... někdy nemoudré je chtít od všeho víc ...
.
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)