Jericho
Sú dve na nebi na nerozoznanie
ufá ako keby, plať za pozvanie
nehybne viseli, zízal som na ne
ničím neprispeli do prázdnej dlane
hlavu vziať do dlaní, vyzrieť na "prečo?"
po márnom volaní nado mňa že, čo
visí tu vo vzduchu pred búrkou ticho
upadá na duchu hrdé Jericho
netrúbia na hradby, aj samo padá
ufá dať do kliatby dupľom, odpadá
neveriť očiam raz? Dvakrát to nejde
umocniť trik, podraz na druhú, v triede
pomocnej, s výsledkom hodenej hlášky
-"no problem", po všetkom zbaviť sa triašky
Přečteno 210x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Amonasr
Komentáře (0)