Často vcházíš mi do snů
má osudová ženo
leč to spojení ráno
zas bude přerušeno
znát tvoje jméno
tak tě zavolám
mon femme fatale
jen těžko ti odolám
den dospěl k večeru
přijdeš
nepřijdeš
vsadit si, těžko si vyberu
však dnes v noci budu se ptát
chci znát tvé jméno
abych mohl tě zavolat
pořád zůstává nevyřčeno
a já nějak nemůžu spát...
Když silueta
mihne se pod víčky
přicházíš?
odcházíš?
ještě počítám ovečky...
už je jich na tisíc
za dveřmi slyším smích
chci se jít podívat
a jdu přitom pryč
sen už vzal si mé tělo
znát tvoje jméno
zavolám tě sem
noc nedá nic zadarmo
neslibuje
noční můry...
přetavuje v děsivý sen
bojuje...
peru se
chci běžet za tebou
ale stále odcházím
když utíkám
jsem jako svázaný
chci se nadechnout
topím se
zalykám...
nemohu se hnout
smích už se změnil
v trýznivý pláč
čísi hlas na mě křičí
že sem jen sráč!
dusím se vzlykotem
to pláču já
sen si mě podává
noc umí být zlá
i když někdy prohrává
nepřizná...
znát tvoje jméno
tak tě zavolám
poprosím... smím?
o pomoc
naději
o lásku...
ty zloději!!!
jak rychle
přijdeš i odcházíš
vždy
životem
zamáváš
mým...