Kýč
na topole
u rybníka
seděl vodník
v ruce
kovovou sešívačku
žádná duše k utopení
jen tak
cvaká
cvak cvak cvak
kovové sponky
dělaly na hladině
vodorovné obrazce
ten zvuk zní
jako dusot kopyt koní
co tudy kdysi
jeli
nad ním
pentle duhové
zelenomodro
možná Dali
nebo
kýč
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Frr, Amonasr
Komentáře (6)
Komentujících (4)