vzpřímeně v lodyhách
Anotace: ... na rozloučenou ...
letmý dotek tmí zahradou
na rozloučenou
do zad vzkaz vetkaný
s příštím jarem
v síle květy znovu povstanou
nastaví slunci tvář
jak obviněný před popravou
mlčky budou stát
vzpřímeně v lodyhách
to věčný úděl
koloběhu smrti
plození
letmý dotek tmí v zahradách
na rozloučenou
do zad vzkaz vetkaný
Přečteno 363x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, Amonasr, Jort, Philogyny1, Dreamy, Fany, Akyš, Avola, Frr
Komentáře (7)
Komentujících (4)