Samovražedný útok
Chcel by som
vytvoriť fiktívny svet
a odísť tam žiť
mimo city
ktoré žiadajú bolesť
bez ľudí
pre ktorých je životná cesta
len prostitúciou šľapaná
trasa skrz ničotu
bez tela
v ktorom sa krčí srdce
ako vypľutá žuvačka
bez cukru
a sladkých snov
s myšlienkami
zbavenými dier po nechtoch
čo ako ražne opekali
každú predstavu pred spaním
ďaleko od toho príjemného tepla
pri ohni
ktorý už aj tak v mnohých nehorí
a ostali už len pažravé vagíny
pre verejne známe penisy
áno
vytvorím fiktívny svet bez ľudí
a bez seba
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., bogen, zdenka, Philogyny1
Komentáře (4)
Komentujících (3)