Anotace: ... od realismu k surreálnu a dál k abstraktnu ... :)
Abych se stal skutečným mužem
musel jsem se zbavit každé mikročástečky
ženy v sobě.
Konečně.
„Nabídni mi život, zahal svá drobná ňadra ...“
Zbavuji se nánosů role ženy
okovů vlastní minulosti, společensky sdílené morálky.
„Nabídni mi život, poklekni ... Corpus christi ...“
Amen.
Měním život podle toho, co právě prožívám
zážitky se mi převalují v hlavě a ještě k nim nemám klíč.
Smrt larvy,
zmírající v posmrtné ejakulaci
narážejíci do stěn východu, který byl vchodem
všech výkřiků.
Osvobozuje.
Některé hranice bývají křehké ... a stávají se neviditelnými.
… myslela jsem na tebe básníku …
29.07.2018 14:00:38 | Marcella
no že sis ale dal načas :o)
zůstává neviditelné nepřekonatelným?
29.07.2018 10:04:15 | hanele m.
...hoj :) ... no zrovna jsem se zviditelnil ... na chvilku ...
29.07.2018 11:25:20 | WhiteSkull